lørdag den 19. januar 2008

Jeg glæder mig til, Dani kommer hjem i morgen. Jeg skal hente hende i lufthavnen sidst på eftermiddagen, efter at hun har været i Barcelona de sidste 5 dage. Hendes kursus var godt, og hun har fået set en del på byen som turist også, har hun fortalt i telefonen. Hun har nydt godt af 18 grader og solskin de sidste par dage... (misundelig)

Det er endelig begyndt at tø lidt her, så noget af sneen er begyndt at smelte. Det er også ved at være lidt træls med alt det sne over det hele. Det er nu ikke overvældende varmt, kun 2-4 grader og stadig frost om natten. Umiddelbart er der ikke udsigt til varmere vejr.

Jeg skal flytte til et andet kontor, end det vi er i nu. Min afdeling skal flytte ind i et kontor i midtbyen, da der er behov for mere plads til nogle andre afdelinger. Det er en midlertidig flytning, indtil en ny bygning er klar om ca. halvandet år... Det er noget træls, at skulle helt ind til byen hver dag, for det kommer til at tage meget længere tid at komme til og fra arbejde. I dag har vi kun ca. 15 minutter med sporvogn... nu kommer jeg til at have ca. en time, tror jeg. Enten kan jeg tage sporvognen og gå et stykke og tage en anden sporvogn et kort stykke længere. Eller også kan jeg tage sporvognen (eller gå) til undergrundsbanen, og derfra tage to tog, gå et kortere stykke, og så tage en sporvogn et kort stykke. Første løsning er simplere, men jeg kan risikere at sidde fast i trafik. Anden løsning er måske hurtigere, men besværlig. Jeg kan også vælge at køre i bil, men så kan jeg også komme til at sidde i trafik... Jeg må nok afprøve de forskellige måder, inden jeg kan finde ud af, hvad der er nemmest. Dani skal ikke flytte, så vi kommer ikke til at holde frokost sammen mere, eller følges på arbejde. :(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar